Rólunk

Kik vagyunk?

A „Tapétanekem” az 1997 óta működő, digitális nyomdai szolgáltatásokat nyújtó Reactor Kft. belsőépítészeti dekorációkkal foglalkozó üzletága.

Mit csinálunk?

A „Tapétanekem” üzletág faldekorációkat (egyedi gyártású tapétákat, formára vágott falmatricákat, épület üveg dekorációkat, egyedi fali képeket) készít.

Kik az ügyfeleink?

A lakosságot (lakások), a cégeket (irodák, üzlethelyiségek, éttermek, szállodák) éppúgy kiszolgáljuk, mint a közösségi tereket (sportpályák, rendezvényközpontok, stb.), közintézményeket (oktatási intézmények, orvosi rendelők, stb.).

Milyen módon?

Kezdettől fogva különös hangsúlyt fektetünk a környezetbarát megoldásokra. Számos termékünk olyan szigorú előírásoknak is megfelel, hogy akár egy gyermekorvosi rendelőbe, vagy bőlcsödébe is nyugodtan kihelyezhetők, az ilyen tapétákból, dekorációkból semmilyen káros anyag (pl. festék oldószer) nem párolog.

Mennyire tartós?

Minden esetben olyan festékekkel dolgozunk, melyek még kültéren is évekig megállják a helyüket. Így a tapéta vagy dekoráció egy lakásban, – ahol nincs közvetlen vagy erős napsugárzásnak kitéve – évtizedekig nem fog kifakulni. Az alapanyag tekintetében pedig olyat fogunk javasolni, mely az adott igénybevételnek a legmegfelelőbb.

Miért csináljuk?

Egy inspiráló környezet otthon, munkahelyünkön, kikapcsolódás közben vagy épp vásárláskor, nap, mint nap mosolygósabbá, barátságosabbá, izgalmasabbá varázsolja az életünket. Segítünk, hogy lakásainkban otthon lehessünk, hogy gyerkőceink szobáikban éppúgy, mint a közintézmények falai között – akár még egy orvosi rendelőben is – egy varázslatos mesébe csöppenhessenek, hogy munkahelyünk falai inspiráljanak, hogy a szállodák eleganciát és kikapcsolódást nyújtsanak.